fbpx

Contact met SPOT Mediation

Neem vandaag nog contact op

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Laat dan hier je bericht en contactgegevens achter en SPOT Mediation neemt zo snel mogelijk contact met u op.

  Contactgegevens:

  SPOT Mediation

  E-Mail: info@spotmediation.nl
  Telefoon: 0341 – 798 573

  Bezoekadres:
  Oosteinde 21
  3842 DR Harderwijk

  SPOT Mediation bevindt zich op de eerste verdieping. Je kunt gewoon in de wachtkamer plaats nemen. Je hoeft je niet te melden. De wachtkamer bevindt zich direct bij binnenkomst aan de rechterkant. Vervolgens komt de mediator jullie hier ophalen voor de afspraak.

  Er is gratis parkeergelegenheid rondom het gebouw. SPOT Mediation is ook goed te bereiken per fiets en ook voor uw fiets is er voldoende stallingsruimte. De locatie is ook te bereiken met het OV. U neemt dan buslijn 1 en stapt uit bij halte Alberdingk Thijmlaan. Vervolgens is het nog ongeveer vijf minuten lopen.

  Postadres:
  Grote Haag 3
  3893 CL ZEEWOLDE

  KVK nr: 39100779
  BTW nr: NL001961232B75

  Spot Mediation is onderdeel van Centervillage. Op al onze leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

  Kennismaken is gratis en vrijblijvend!

  Niks is zo belangrijk als een goed gevoel hebben bij de mediator en vertrouwen hebben in de geboden diensten. Daarom is een kennismakingsgesprek bij SPOT Mediation ALTIJD gratis en geheel vrijblijvend. In dit gesprek maken we niet alleen kennis met elkaar en bespreken we  ook wat we voor elkaar kunnen betekenen, maar gaan we ook op zoek naar de haalbaarheid en eventuele extra wensen en behoeftes. Pas als het voor alle betrokken partijen goed en passend voelt, starten we de mediation, eerder niet!

  Meer weten over jullie Mediator, Paul dat leest u hier

  SPOT Mediation is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 21:00 uur. Bel gerust op: 0341 – 798 573 of stuur een e-mail middels het onderstaande formulier, dan bellen wij jou!

   Ga naar WhatsApp
   1
   Direct persoonlijk contact?
   WhatsApp met SPOTMediation
   Niks is zo belangrijk als direct en persoonlijk contact. Neem daarom direct via WhatsApp contact op met uw Mediator Paul Middendorp