fbpx

Familieruzie

In de beste families kan het voorkomen,  onderlinge ruzie. Meestal komt dit vanzelf weer goed. Maar soms is er extra hulp nodig. En ben je opzoek naar een Mediator voor jullie familieruzie (in Harderwijk) om dit probleem voor nu en altijd eens uit te praten?
Dan is SPOT Mediation uit Harderwijk wellicht de partij die jullie nu echt gaat helpen. De eerste stap is het vinden van een goede en passende mediator met een berg aan ervaring met familieruzies, familie fêtes en andere onderlinge problemen. Maar welke? Maar wie en hoe?

De familieruzie speelt al even

Jullie familieruzie (in Harderwijk) is natuurlijk niet van vandaag op morgen ontstaan. Van een klein probleem of misverstand, uitgegroeid naar een probleem dat zo groot is dat jullie niet meer met elkaar praten. Tijd voor een verandering, tijd voor een nieuwe aanpak.

Je familieruzie uitpraten met een Mediator

Het klinkt wellicht heel wat, een familieruzie (in Harderwijk) en dan een Mediator inzetten? Toch is het geen gek en zeker geen dure optie. Een SPOT Mediation uit Harderwijk treedt namelijk op als neutrale gesprekspartner en helpt zo iedereen om op een eerlijke en fijne manier zijn of haar zegje te doen. De Mediator van SPOT Mediation uit Harderwijk blijft neutraal en behartigd de belangen van iedere partij. Tijdens de gesprekken zorgen we voor een veilig en fijn kader en bespreken we met iedereen wat er wel en niet mogelijk is. SPOT Mediation uit Harderwijk helpt jullie door dit moeilijke proces. En zorgt voor een oplossing in het probleem.

Mediator of coach bij de familieruzie in Harderwijk?

Dan is de vraag, kies ik in Harderwijk voor een mediator of een coach bij onze familieruzie?

Waarom kiezen als je ook beiden kan krijgen?

De Mediator van SPOT Mediation uit Harderwijk is Paul Middendorp. Hij is sinds 2005 coach. Inmiddels uitgeroepen tot Excellent coach en is Master Coach en trainer. Ik kwam in mijn coach praktijk steeds vaker families en gezinnen tegen met onderlinge ruzies. Vaak werd in gevraagd om te bemiddelen en op te treden als gesprekspartner in deze familieruzies in Harderwijk. Dit is één van de redenen dat ik de opleiding voor Mediation heb gevolgd en inmiddels een zeer succesvolle mediation praktijk ben gaan draaien in Harderwijk. Ik ben dus Coach en Mediator in Harderwijk.

Tijdens de bemiddeling van een familieruzie in Harderwijk ben ik de neutrale mediator. Alle belangen wegen even zwaar en samen zoeken we een mooie oplossing. Soms kan het als alle partijen dit willen en het er mee eens zijn ook fijn zijn om de problemen middels coaching aan te pakken. Leren omgaan met het probleem, een nieuwe kijk op het probleem of wat dan ook.

Zo combineer ik dus beide werkzaamheden met elkaar zonder dat het jullie extra geld kost!

SPOT Mediation uit Harderwijk is dus een eerlijke en onpartijdige mediator bij jullie familieruzie in Harderwijk. De belangen van alle partijen wegen echt even zwaar zodat iedere partij een eerlijke begeleiding krijgt. De problemen met een goed gevoel oplossen.

Familieruzie in Harderwijk

Persoonlijk kennismaken met uw Mediator Paul? Bel dan 0341 – 798 573.

Familieruzie in Harderwijk

Hoe werkt de Mediation bij een familieruzie?

De keuze is gemaakt, je gaat naar een mediator, een hele verstandige keuze. Maar hoe ziet zo’n traject bij SPOT Mediation er precies uit?

We beginnen met een kennismakingsgesprek.
In dit gesprek met zijn allen of elke partij apart, maken we kennis met elkaar en bespreken we op een eerlijke manier het probleem. Iedereen mag zijn of haar mening geven, we oordelen en veroordelen niet,we brengen puur het probleem in kaart.
Na dit gesprek (of gesprekken) bepalen we of het probleem geschikt is om via een Mediator / coach op te lossen en maken duidelijke afspraken over het vervolg.

De gesprekken
We spreken op een neutrale plek met elkaar af (meestal in mijn praktijk te Harderwijk) en gaan hier met elkaar in gesprek. De Mediator Paul is de neutrale gespreksleider en iedereen krijgt de kans om zijn of haar verhaal te doen. Door met elkaar te delen wat het probleem is begint het gesprek.
De Mediator Paul zorgt dat iedereen zijn/haar zegje mag doen en het gesprek netjes en eerlijk blijft verlopen.
We gaan in dit en de volgende gesprekken op zoek naar de angel van het probleem. We maken het bespreekbaar en zoeken passende oplossingen. We zorgen dat iedereen het er mee eens is en borgen deze afspraken.

Opvolging
Wanneer het probleem is bijgelegd en jullie weer on speaking terms zijn, maken we na enkele maanden nog één laatste afspraak. Hierin bespreken en  bekijken we samen of het nog steeds allemaal goed loopt en goed gaat. De laatste stappen worden gezet en het probleem is de wereld uit.

Coaching
Wanneer alle partijen het hier mee eens zijn en het wenselijk is, zal de Mediator Paul jullie bij deze familieruzie (in Harderwijk) ook coachen en leren hoe dit probleem in de toekomst kan worden voorkomen.

Vrijwilligheid
Mediation is altijd op basis van 100% vrijwilligheid. Alle partijen moeten zelf met dit traject willen starten en zijn niet verplicht het traject af te maken. Al doen we er na het starten van een traject alles aan om iedereen betrokken te houden en het project te laten slagen.

Vertrouwelijk
Alles wat we tijdens de mediation bespreken is 100% vertrouwelijk. Dit spreken we ook met elkaar af en hier zetten we ook onze handtekening voor. Dus alles wat we tijdens de mediation bespreken blijft in de kamer en delen we niet met andere personen. Dit beloven we aan elkaar en spreken we met elkaar af.

Een mediator bij de familieruzie is niet duur.

De familieruzie (in Harderwijk) is al lastig genoeg. Je wil natuurlijk niet teveel geld gaan uitgeven om dit probleem voor nu en altijd de wereld uit te helpen. SPOT Mediation uit Harderwijk is de goedkoopste van de regio. Hierdoor betaal je dus nooit teveel.  Dit kan ik door mijn samenwerkingen met  een landelijk netwerk aan gespecialiseerde mediators. Hierdoor is SPOT Mediation één van de best betaalbare mediators uit de regio Harderwijk. Zonder ook maar één seconde af te doen aan de kwaliteit.

Ervaring is belangrijk voor het oplossen van jullie familieruzie

SPOT Mediation uit Harderwijk staat voor kwaliteit. Uw Mediator is een ervaren mediator met de juiste opleidingen kennis en zeker ervaring. Geen gesprek is te lastig, geen probleem is te gek.

Alleen maar in Harderwijk?

De Praktijk van SPOT Mediation zit in Harderwijk op de Oosteinde 21. In principe vinden de gesprekken hier in de praktijk plaats. Maar wanneer dit nodig is komt SPOT Mediation uit Harderwijk gewoon naar jullie toe. Hoe we dit precies vormgeven bespreken we in een persoonlijk gesprek. Geen probleem is het zelfde toch? Dus ook de oplossing niet.

Persoonlijk en betrokken

Hoewel SPOT Mediation uit Harderwijk is aangesloten bij een groot landelijk netwerk aan Mediators is Paul, uw mediator een ervaren en zelfstandig mediator. Geen groot bureau, geen nummer, geen dure secretaresses etc. Nee, persoonlijk direct contact met uw mediator zonder dat elk telefoontje of mailtje u meteen veel geld kost. Tijdens het hele proces maken we duidelijke vaste afspraken zo weet een ieder waar hij of zij aan toe is.

Kennismaken is echt gratis

Niks is zo belangrijk om een goed gevoel te hebben bij de Mediator om jullie familieruzie (in Harderwijk) op te lossen. Daarom is het eerste kennismakingsgesprek helemaal gratis. Een mooi gesprek om uw mediator te leren kennen en te kijken of SPOT Mediation uit Harderwijk ook voor jullie de perfecte mediator is.

Meer weten?

Neem dan vandaag nog contact op met SPOT Mediation. Stuur een e-mail: info@spotmediation.nl of bel gewoon even – 0341 – 798 573

EEN MEDIATOR IN HARDERWIJK

Het oplossen van de Familieruzie willen jullie natuurlijk dicht bij huis regelen. SPOT Mediation is gevestigd in Harderwijk. Een afspraak bij jullie thuis is ook mogelijk. Jullie Mediator is geen afstandelijke online mediator. Nee jullie mediator zien jullie gewoon persoonlijk in Harderwijk, jullie zijn geen nummer en jullie krijgen maximale persoonlijke aandacht. Beloofd! Jullie hebben de mogelijkheid om uw Mediator te treffen in Harderwijk of de volledige mediation online te doen. Aan u de keuze wat het beste aanvoelt.

OPLOSSEN MET MININALE KOSTEN

Een familieruzie in Harderwijk is al vervelen genoeg. Dan zitten jullie niet te achten op hoge kosten om dit probleem op te lossen. SPOT Mediation uit Harderwijk is één van de goedkoopste Mediators uit Harderwijk. Op deze manier weet je zeker dat je nooit te veel betaald. Wil je alle tarieven eens nalezen? Kijk dan hier. 

ONAFHANKELIJK

Belangrijk om te weten is dat de mediation altijd op vrijwillige basis is. Om de mediation goed te laten verlopen, is het van belang dat jullie mediator  onpartijdig en onafhankelijk is, dit is bij bij SPOT Mediation zeker het geval. Wij lossen het probleem gezamenlijk op zodat het voor iedereen met een goed gevoel kan worden afgesloten.  Uw zaak, goed geregeld in Harderwijk dus!

GRATIS KENNISMAKEN

Een goed gevoel bij jullie mediator om deze familieruzie op te lossen is enorm belangrijk. Daarom is bij SPOT Mediation uit Harderwijk het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend. Bij dit kennismakingsgesprek leert u uw mediator kennen en krijgt u een helder beeld wat mediation bij jullie familieruzie echt voor jullie zal betekenen.

Familieruzie oplossen en kinderen?

Het is al vervelend genoeg als de volwassenen ruzie met elkaar hebben. Gelukkig gaan jullie de stap zetten om SPOT Mediation in te zetten en dit probleem voor nu en altijd de wereld uit te helpen. Maar wat als er ook kinderen zijn die last hebben van deze situatie? SPOT Mediation heeft indien dit wenselijk is, ook ruimte en aandacht voor de kinderen. Welke hulp en begeleiding hebben zij nodig om te leren omgaan met deze problemen? Maak het bespreekbaar tijdens het kennismakingsgesprek en we zoeken samen een passende weg om ook de kinderen te helpen.

MEDIATION MET EEN DIAGNOSE

Wanneer er sprake is van een diagnose bij een van de betrokkenen kan dit de Mediation een extra uitdaging geven. De mediator Paul van SPOT Mediation uit Harderwijk is gespecialiseerd in deze extra uitdaging.  Wanneer er sprake is van autisme (ASS), PTSS, AD(H)D, PDD-NOS, narcisme, borderline of hoogsensitiviteit hoeft dat nu dus geen probleem te geven. Dus wanneer er één van de betrokkenen op een andere, eigen, manier denkt dan de rest is dat zeker geen belemmering om het probleem op te lossen!

Kennismaken is gratis en vrijblijvend!

Niks is zo belangrijk als een goed gevoel hebben bij de mediator en vertrouwen hebben in de geboden diensten. Daarom is een kennismakingsgesprek bij SPOT Mediation ALTIJD gratis en geheel vrijblijvend. In dit gesprek maken we niet alleen kennis met elkaar en bespreken we  ook wat we voor elkaar kunnen betekenen, maar gaan we ook op zoek naar de haalbaarheid en eventuele extra wensen en behoeftes. Pas als het voor alle betrokken partijen goed en passend voelt, starten we de mediation, eerder niet!

Meer weten over jullie Mediator, Paul dat leest u hier

SPOT Mediation is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 21:00 uur. Bel gerust op: 0341 – 798 573 of stuur een e-mail middels het onderstaande formulier, dan bellen wij jou!

    Ga naar WhatsApp
    1
    Direct persoonlijk contact?
    WhatsApp met SPOTMediation
    Niks is zo belangrijk als direct en persoonlijk contact. Neem daarom direct via WhatsApp contact op met uw Mediator Paul Middendorp