fbpx

Hernieuwen ouderschapsplan

door SPOT Mediation Harderwijk

Jullie zijn al enkele jaren gescheiden en destijds is er een ouderschapsplan opgesteld met hoe jullie toen in de situatie stonden. Zijn er afspraken gemaakt rondom de kinderalimentatie, de zorgverdeling en de omgangsnormen.

Maar wat nu als na verloop van tijd het niet meer goed werkt? Jullie toe zijn aan het vernieuwen van een ouderschapsplan?

SPOT Mediation uit Harderwijk kan jullie helpen om een ouderschapsplan te vernieuwen!

Een nieuw ouderschapsplan

Niets is zo belangrijk als een goed en volledig ouderschapsplan. Het is niet alleen een verplichting vanuit de rechtbank maar het is ook een zeer belangrijk dynamisch werk document tussen jullie als ouders.

Niet zo gek dat na verloop van tijd het plan niet meer helemaal passend is in de situatie.

SPOT Mediation uit Harderwijk vindt het belangrijk dat het ouderschapsplan een plan is die staat als een huis. Veel ouderschapsplannen bestaan maar uit een paar bladzijdes met enkel wat hoofdlijnen “omdat het moest” of omdat de mediator dit gaf.

Een ouderschapsplan van SPOT Mediation zijn niet zomaar een paar bladzijdes maar een duidelijk volledig en compleet plan die klaar is voor de toekomst.

Hoe gaan we te werk?

Als jullie de hulp van SPOT Mediation uit Harderwijk inschakelen gaan we beginnen met een duidelijke inventarisatie. Wat staat er nu op papier en waar willen jullie dat we naar gaan kijken?

Moet bijvoorbeeld kinderalimentatie ook opnieuw worden berekend? (Of wellicht zelfs de partneralimentatie). Welke afspraken laten we staan en welke afspraken willen jullie gaan vernieuwen?

Kiezen jullie voor een co-ouderschap, een parallel ouderschap of een andere vorm van ouderschap? Is een aanvulling op het bestaande ouderschapsplan voldoende of willen jullie de hele nieuwe versie van SPOT Mediation?

In prettige constructieve gesprekken met beide ouders gaan we aan de slag om het plan te vernieuwen. Als het wenselijk is betrekken we de kinderen op een passende wijze bij dit traject.

Na enkele gesprekken hebben we het ouderschapsplan weer helemaal actueel en gaan we over tot het tekenen van het vernieuwde ouderschapsplan.

Of het nu gaat om een herberekening, kleine aanpassing of een totaal nieuw plan het ouderschapsplan samen met SPOT Mediation uit Harderwijk vernieuwen zal altijd een win – win situatie opleveren.

SPOT Mediation uit Harderwijk is een zeer ervaren en betrokken mediator welke op een eigenzinnige maar zeer effectieve manier het verschil maakt in mediation. Als er een conflict is ontstaan kunnen we ook een oplossing vinden.

Kennismaken is gratis en vrijblijvend!

Niks is zo belangrijk als een goed gevoel hebben bij de mediator en vertrouwen hebben in de geboden diensten. Daarom is een kennismakingsgesprek bij SPOT Mediation ALTIJD gratis en geheel vrijblijvend. In dit gesprek maken we niet alleen kennis met elkaar en bespreken we  ook wat we voor elkaar kunnen betekenen, maar gaan we ook op zoek naar de haalbaarheid en eventuele extra wensen en behoeftes. Pas als het voor alle betrokken partijen goed en passend voelt, starten we de mediation, eerder niet!

Meer weten over jullie Mediator, Paul dat leest u hier

SPOT Mediation is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 21:00 uur. Bel gerust op: 0341 – 798 573 of stuur een e-mail middels het onderstaande formulier, dan bellen wij jou!

    Ga naar WhatsApp
    1
    Direct persoonlijk contact?
    WhatsApp met SPOTMediation
    Niks is zo belangrijk als direct en persoonlijk contact. Neem daarom direct via WhatsApp contact op met uw Mediator Paul Middendorp