fbpx

Ontbinden geregistreerd partnerschap

in Harderwijk

Vaak zie je bij Mediators de teksten gaan over het ontbinden van een huwelijk. Maar hoe zit dat nu met jullie geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract? Kunnen jullie nu ook bij een gespecialiseerd en ervaren mediator terecht om deze te ontbinden?

JA! SPOT Mediation uit Harderwijk heeft zeer veel ervaring om een geregistreerd partnerschap te ontbinden of alles te regelen rondom het beëindigen van een samenlevingscontract.

Geregistreerd partnerschap beëindigen

Nu jullie besloten hebben om jullie geregistreerd partnerschap te gaan ontbinden moet er veel geregeld worden.
Wellicht hebben jullie samen wel een huis, bezittingen, spaargeld en wellicht wel kinderen.

Geregistreerd partnerschap ontbinden zonder kinderen.

Wanneer jullie geen kinderen hebben kan een geregistreerd partnerschap via een procesadvocaat worden ontbonden bij de gemeente. In goed onderling overleg gaat de ervaren mediator van SPOT Mediation uit Harderwijk met jullie in gesprek om alles goed in een vaststellingsovereenkomst te zetten. De bezittingen en eventuele schulden worden eerlijk verdeeld en alle andere afspraken worden duidelijk en helder op papier gezet. Wanneer het hele proces afgerond is zal de procesadvocaat van SPOT Mediation uit Harderwijk het verzoek laten inschrijven bij de gemeente waar jullie het geregistreerd partnerschap zijn aangegaan.

Geregistreerd partnerschap ontbinden met kinderen.

Jullie hebben voor of tijdens het geregistreerd partnerschap één of meerdere kinderen gekregen. Naast het maken van de afspraken over de bezittingen en  schulden, pensioenen en alimentatie verdienen de kinderen natuurlijk ook de nodige aandacht. We stellen een uitgebreid en grondig ouderschapsplan op en betrekken waar mogelijk en wenselijk de kinderen passend in het proces. De afspraken worden keurig en duidelijk op papier gezet. De vaststellingsovereenkomst voor jullie als ouders en het ouderschapsplan over de kinderen. De procesadvocaat van SPOT Mediation uit Harderwijk zal de stukken indienen bij de rechtbank welke de ontbinding zal uitspreken.

Samenlevingscontract beëindigen

Jullie hebben een samenlevingscontract en willen uit elkaar gaan.

Juridisch is het een makkelijker proces en is de ontbinding snel te regelen. Maar wat als jullie samen bezittingen en schulden hebben? Zoals bijvoorbeeld een koophuis, spaargeld of wellicht wel kinderen.

Dan kan SPOT Mediation uit Harderwijk jullie helpen om samen goede afspraken te maken en deze op papier te zetten. Zodat jullie heldere en duidelijke afspraken hebben waar je echt mee door kan gaan.

Jullie gaan niet voor niets uit elkaar. Vaak horen daar veel emoties bij dus is het goed om dit proces door een onafhankelijk en professionele mediator te laten begeleiden.  SPOT Mediation uit Harderwijk treed op als onafhankelijke bemiddelaar en brengt jullie op een fijn en doeltreffende manier met elkaar in gesprek. Om zo de beste afspraken te maken en op een fijne manier uit elkaar te gaan.

Kosten

Wat de kosten gaan zijn is helemaal afhankelijk van wat SPOT Mediation uit Harderwijk voor jullie kan betekenen. In een prettig en vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we bekijken wat de bemiddeling van SPOT Mediation zal gaan kosten. Vergeet niet dat SPOT Mediation de betaalbare mediator uit de regio Harderwijk is zonder af te doen aan de kwaliteit.

Kennismaken is gratis en vrijblijvend!

Niks is zo belangrijk als een goed gevoel hebben bij de mediator en vertrouwen hebben in de geboden diensten. Daarom is een kennismakingsgesprek bij SPOT Mediation ALTIJD gratis en geheel vrijblijvend. In dit gesprek maken we niet alleen kennis met elkaar en bespreken we  ook wat we voor elkaar kunnen betekenen, maar gaan we ook op zoek naar de haalbaarheid en eventuele extra wensen en behoeftes. Pas als het voor alle betrokken partijen goed en passend voelt, starten we de mediation, eerder niet!

Meer weten over jullie Mediator, Paul dat leest u hier

SPOT Mediation is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 21:00 uur. Bel gerust op: 0341 – 798 573 of stuur een e-mail middels het onderstaande formulier, dan bellen wij jou!

    Ga naar WhatsApp
    1
    Direct persoonlijk contact?
    WhatsApp met SPOTMediation
    Niks is zo belangrijk als direct en persoonlijk contact. Neem daarom direct via WhatsApp contact op met uw Mediator Paul Middendorp