fbpx

Scheiden in Harderwijk en opzoek naar een Mediator?

Je bent op zoek naar een Mediator in Harderwijk een echtscheidingsmediator uit Harderwijk om jullie te helpen bij je scheiding of ontbinden van je samenlevingscontract? Dan is SPOT Mediation uit Harderwijk wellicht de partij die jullie nu echt gaat helpen. Nu jullie besloten hebben om uit elkaar te gaan en te scheiden is de eerste stap het vinden van een goede en passende mediator een echtscheidingsmediator. Maar welke? Maar wie en hoe?

Nu je gaat scheiden komt er veel op je af

Aan de beslissing om te gaan scheiden en de relatie te beëindigen is een heleboel vooraf gegaan. Dit is zeker geen makkelijke keuze geweest natuurlijk. Nu het eenmaal zo ver is wil je ook op een goede en eerlijke manier uit elkaar. Dat kan het beste via een echtscheidings- mediator uit Harderwijk

Compleet en voordelig scheiden in Harderwijk

Een scheiding of het ontbinden van een samenlevingscontract? Daar komt veel bij kijken. Zo moet er een echtscheidingsconvenant worden opgesteld, de boedel moet worden verdeeld, de pensioenen, het huis, spaargeld en noem maar op. Dingen waar je wellicht niet meteen aan denkt maar toch moeten gebeuren. Door samen een goed gesprek te hebben bereik je al een hele hoop, maar niet alles.
Dan is het goed om een mediator te zoeken met kennis over scheiden, SPOT Mediation uit Harderwijk is er zo één.
Een mediator treed op als neutrale gesprekspartner en gaat zo samen met jullie aan de slag om de echtscheiding tot een succes te brengen. Scheiden is al erg genoeg, een SPOT Mediation uit Harderwijk helpt jullie bij dit moeilijke proces.

Echtscheidingsjurist en financieel echtscheidingsexpert

Alle convenanten van SPOT Mediation uit Harderwijk worden opgesteld door een echtscheidingsjurist en financieel echtscheidingsexpert. Het echtscheidingsconvenant is een zeer belangrijk document tijdens de echtscheiding. Helaas zijn er nog steeds mediators die met wat plak en knipwerk een “convenantje in elkaar zetten”. Dit kan echt niet tijdens jullie mediation. Daarom werken wij met specialisten die en convenant geheel op maat en naar jullie wensen maken. Alle opgenomen artikelen zijn getoetst aan de wet en zo op elkaar afgestemd dat je van te voren weet waar je aan toe bent. Maximaal belastingvoordeel en duidelijke bindende afspraken.

Mediator of advocaat

Dan is de vraag, kies ik in Harderwijk voor een mediator of advocaat bij onze scheiding?

Een advocaat is erg duur en gaat voor de belangen van één partij. Twee advocaten die tegen elkaar strijden en enkel het belang van hun eigen client voorop stellen. Het kost veel geld, duurt lang en er komen nooit twee winnaars uit de bus. Het menselijk aspect is wanner jullie scheiden anders geregeld. Meestal is een advocaat killer en afstandelijker.

Maar een mediator doet het samen, we gaan samen aan de slag en zoeken de kern van het probleem. Waar lopen jullie tijdens het scheiden tegenaan? Dit maken we bespreekbaar en lossen het samen op. Dit bespaart niet alleen  een heleboel geld. Maar zorgt ook er voor dat jullie scheiding veel soepeler en sneller verloopt.

SPOT Mediation uit Harderwijk is een eerlijke en onpartijdige mediator bij uw scheiding. De belangen van beide partijen wegen even zwaar zodat iedere partij een eerlijke begeleiding krijgt. Scheiden met een beter gevoel zeg maar.

Scheiden Harderwijk

Kwaliteit gegarandeerd

Niks is zo fijn om een ervaren en betrouwbare mediator te vinden in Harderwijk Maar hoe weet je zeker dat dit ook echt zo is? Hoe weet u zeker dat u echt een goede keuze maakt?

Trustoo een onafhankelijke vergelijkingswebsite voor o.a. Mediators en verzameld de ervaringen van enkele van de (oud) cliënten van SPOT Mediation. Echte verhalen, echte ervaringen van echte mensen.

Zoals u kunt lezen gingen vele mensen ook uit Harderwijk je voor en zijn zeer te spreken over de diensten van SPOT Mediation.

Ben jij de volgende?

Persoonlijk kennismaken met jullie Mediator uit Harderwijk Paul? Bel dan 0341 – 798 573.

Onderscheidend ouderschapsplan

Er bestaan wettelijke richtlijnen wat er in een ouderschapsplan moet staan voor dat de rechter dit accepteert. Maar uit ervaring weet SPOT Mediation dat er echt belangrijke punten missen. Daarom heeft SPOT Mediation niet een ouderschapsplan wat uit een paar pagina’s bestaat maar een grondig volledig en op maat gemaakt ouderschapsplan. Dit plan gaat flink wat jaar mee en als deze goed is opgesteld kan dit heel veel problemen in de toekomst voorkomen.

Geld besparen in Harderwijk wanneer je gaat scheiden

Zeker nu je gaat scheiden wil je niet teveel onnodig geld uitgeven aan een mediator in de regio Harderwijk  bij je scheiding. Er komen al een boel kosten op je af, door de samenwerking met een landelijk netwerk aan gespecialiseerde mediators, is SPOT Mediation één van de best betaalbare mediators uit de regio Harderwijk. Zonder ook maar één seconde af te doen aan de kwaliteit.

Kwaliteit is belangrijk tijdens het scheiden in Harderwijk

SPOT Mediation uit Harderwijk staat voor kwaliteit. Uw scheiding moet perfect en tot in de puntjes geregeld worden. Uw Mediator is een ervaren mediator met de juiste opleidingen. Het hele proces rondom jullie scheiding is in vertrouwde en veilige handen.

Persoonlijk en betrokken

Hoewel SPOT Mediation uit de regio Harderwijk is aangesloten bij een groot landelijk netwerk aan Mediators is Paul, uw mediator een zelfstandig mediator. Geen groot bureau, geen nummer, geen dure secretaresses etc. Nee persoonlijk direct contact met uw mediator zonder dat elk telefoontje of mailtje u meteen veel geld kost. Tijdens het scheiden maken we duidelijke vaste afspraken zo weet een ieder waar hij of zij aan toe is.

Gevestigd in Harderwijk

SPOT Mediation zit in Harderwijk, op de Oosteinde 21 om precies te zijn. De gesprekken kunnen plaatsvinden in de praktijk, wel zo fijn een neutrale fijne warme plek. Of, wanneer dit beter uitkomt gewoon bij u thuis. Zo is elke scheiding anders, dus ook de begeleiding van uw mediator.

Mediation gewoon in Harderwijk

De gesprekken kunnen plaatsvinden in de praktijk in Harderwijk, bij u thuis of online.

Online Mediation

Liever online? Via een beveiligde verbinding kunnen de gesprekken ook online plaatsvinden. Geen probleem bij SPOT Mediation.

Kennismaken is echt gratis

Niks is zo belangrijk om een goed gevoel te hebben bij uw Mediator tijdens uw scheiding. Daarom is het eerste kennismakingsgesprek helemaal gratis. Een mooi gesprek om uw mediator te leren kennen en te kijken of SPOT Mediation uit de Harderwijk ook voor u de perfecte mediator is.

Meer weten?

Neem dan vandaag nog contact op met SPOT Mediation. Stuur een e-Mail: info@spotmediation.nl of bel gewoon even – 0341 – 798 573

Ook ’s avonds en in het weekend

SPOT Mediation uit Harderwijk is ook bereikbaar ’s avonds en in het weekend. Dit kan door te bellen, mailen of gewoon een WhatsApp sturen.

EEN MEDIATOR IN HARDERWIJK

Jullie echtscheiding willen jullie natuurlijk dicht bij huis regelen. SPOT Mediation zit gevestigd in Harderwijk. Een afspraak bij jullie thuis is ook mogelijk! De Mediator is geen afstandelijke online mediator.  Nee jullie mediator ziet u gewoon persoonlijk thuis in Harderwijk of bij mij in de praktijk, je bent geen nummer en je krijgt de maximale persoonlijke aandacht. Beloofd!

SCHEIDEN IS AL DUUR GENOEG!

Een echtscheiding is al duur genoeg! Daar weet SPOT Mediation uit Harderwijk alles van. Door landelijke samenwerking heeft jullie mediator het voordeel dat wij alles rondom uw echtscheidingsmediation spot goedkoop kunnen inkopen. Geen dure onverwachte kosten, geen langlopende processen. Maar op een verantwoorde manier snel, goedkoop en verantwoord scheiden. Dat kan bij SPOT Mediation uit de regio Harderwijk. Op deze manier is SPOT Mediation de goedkoopste uit de regio zonder ook maar één concessie te doen aan de kwaliteit of service. Uw echtscheiding echt goed geregeld dus!

ONAFHANKELIJK

Bij jullie echtscheiding komt er al genoeg op je af. Dat snapt SPOT Mediation uit Harderwijk maar al te goed. Belangrijk om te weten is dat jullie mediation bij jouw scheiding altijd op vrijwillige basis is. Om jullie mediation goed te laten verlopen, is het van belang dat jullie mediator echt onpartijdig en onafhankelijk is, dit is bij ons het geval. Jullie scheiding regelen wij zo dat het voor beide partijen met een goed gevoel kan worden afgesloten.  Jullie scheiding goed geregeld in Harderwijk dus!

GRATIS KENNISMAKEN

Een goed gevoel bij jullie mediator tijdens jullie scheiding is enorm belangrijk. Daarom is bij SPOT Mediation uit Harderwijk het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend. Bij dit kennismakingsgesprek leer jij de echtscheidingsmediatior kennen en krijgen jullie een helder beeld wat mediation bij jullie echtscheiding echt voor kan betekenen.

SCHEIDEN MET KINDEREN?

Dat jij en je (ex)partner nu gaan scheiden is al erg genoeg. Maar wat als er kinderen bij de scheiding zijn betrokken? SPOT Mediation uit Harderwijk heeft extra aandacht voor jullie kinderen. Vanaf 12 jaar hebben zij het recht om gehoord te worden. De mediator neemt echt de tijd om uw kind te horen en de wensen van jullie kind(eren) tijdens en na de scheiding in kaart te brengen. Op deze manier maken we het ouderschapsplan helemaal passend naar de wens van de ouders maar ook de kinderen.

MEDIATION MET EEN DIAGNOSE

Soms is er bij één van de betrokken partijen net een extra uitdaging. Niet zelden maakt dit een mediation traject extra lastig. Gelukkig is de mediator van SPOT Mediation uit de Harderwijk, Paul, gespecialiseerd wanneer er sprake is van bijvoorbeeld, autisme (ASS), PTSS, AD(H)D, PDD-NOS, narcisme, borderline of hoogsensitiviteit.

Deze extra uitdagingen, wel of niet gediagnostiseerd vormen echt geen belemmering tijdens het mediation traject.

Kennismaken is gratis en vrijblijvend!

Niks is zo belangrijk als een goed gevoel hebben bij de mediator en vertrouwen hebben in de geboden diensten. Daarom is een kennismakingsgesprek bij SPOT Mediation ALTIJD gratis en geheel vrijblijvend. In dit gesprek maken we niet alleen kennis met elkaar en bespreken we  ook wat we voor elkaar kunnen betekenen, maar gaan we ook op zoek naar de haalbaarheid en eventuele extra wensen en behoeftes. Pas als het voor alle betrokken partijen goed en passend voelt, starten we de mediation, eerder niet!

Meer weten over jullie Mediator, Paul dat leest u hier

SPOT Mediation is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 21:00 uur. Bel gerust op: 0341 – 798 573 of stuur een e-mail middels het onderstaande formulier, dan bellen wij jou!

    Ga naar WhatsApp
    1
    Direct persoonlijk contact?
    WhatsApp met SPOTMediation
    Niks is zo belangrijk als direct en persoonlijk contact. Neem daarom direct via WhatsApp contact op met uw Mediator Paul Middendorp