fbpx

SPOT Mediation – Harderwijk

Compleet en voordelig scheiden in de omgeving Harderwijk

Aan de beslissing om te gaan scheiden en de relatie te beëindigen is een heleboel voorafgegaan. Nu het eenmaal zo ver is wil je ook op een goede en eerlijke manier uit elkaar.

Waarschijnlijk hebben jullie nu veel vragen en onduidelijkheden. SPOT mediation begeleidt jullie bij de scheiding en zal jullie volledig ontzorgen. Er moet nu veel geregeld worden: zo moet er een echtscheidingsconvenant worden opgesteld, de boedel en het spaargeld moet worden verdeeld, de pensioenen moeten worden geregeld, kortom een heleboel dingen waar je wellicht niet meteen aan denkt maar toch moeten gebeuren

SPOT Mediation

Gegarandeerde kwaliteit

SPOT mediation staat voor kwaliteit. Uw scheiding moet perfect tot in de puntjes geregeld worden. Jouw mediator is een ervaren mediator met de juiste opleidingen. Het hele proces rondom jullie scheiding is in vertrouwde en veilige handen. Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen!

Geld besparen

Zeker nu je gaat scheiden wil je niet te veel onnodig geld uitgeven aan een mediator. Er komen namelijk een boel kosten op je af. Door de samenwerking met een landelijk netwerk aan gespecialiseerde mediators, is SPOT mediation één van de best betaalbare mediators uit de regio Harderwijk. Zonder ook maar één seconde af te doen aan de kwaliteit.

Ervaring en specialisten

Alle convenanten van SPOT mediation worden opgesteld door een echtscheidingsjurist en financieel echtscheidingsexpert. Wij werken dus enkel met specialisten die het convenant geheel op maat en naar jullie wensen maakt. Zo werken wij nauw samen met hypotheek verstrekkers, taxateurs en belastingexperts.

Andere aanpak

Bij SPOT Mediation geen stijve, kille afstandelijke gesprekken aan een tafel. SPOT Mediation is persoonlijk en betrokken. Creatieve oplossingen en een team aan specialisten die voor jullie klaar staan. Tijdens de mediation mag iedereen zichzelf zijn en werken we samen naar een passende oplossing. Afspraken vinden plaats in Harderwijk of online. Ook s’avonds of in het weekend. Wil jij meer weten? Neem dan contact met ons op

Kinderen

Ook voor de eventuele kinderen moet er een hoop geregeld worden, ouderschapsplan, kinderalimentatie, zorgverdeling. SPOT Mediation heeft de juiste kennis en ervaring om jullie hierin volledig te ontzorgen. Een ouderschapsplan met het oog op de toekomst.

Scheiden met extra zorg

Wanneer er een extra uitdaging is zoals Narcisme, AD(H)D, Borderline, ASS, PTSS of een aanverwante uitdaging is het goed te weten dat de Mediator van SPOT Mediation veel kennis en ervaring heeft op dit gebied om de mediation zo passend aan te passen.

De betaalbare mediator die het net even anders doet!

Succesvolle aanpak die echt het verschil kan maken in jullie echtscheiding!

Trustoo

Onderscheiden en bewezen effectief

De inmiddels zeer succesvolle en bewezen aanpak van SPOT mediation is ook terug te vinden in de klantbeoordeling op onder andere TRUSTOO. Cliënten krijgen hier de mogelijkheid objectief om hun ervaringen te delen. Hier is SPOT mediation uitgeroepen tot TOP pro mediator met een gemiddelde klantbeoordeling van maar liefst een 9,9!

 Ben jij de volgende?

Ik ben Paul heel erg dankbaar. We hadden een behoorlijk complexe scheiding en hij heeft ons er doorheen gekregen. Fijn dat er korte lijnen zijn met een Jurist en Hypotheekadviseur. Ondanks de vele tranen en emoties was Paul echt de steun die we nodig hadden. Bedankt!!

Ik wil Paul ontzettend bedanken voor de hulp tijdens onze scheiding! Het geduld wat hij heeft weten op te brengen in onze echtscheiding was enorm! Aangezien mijn man autistisch is hadden we nogal wat uitdagingen maar dat was bij Paul, inclusief alle bijbehorende emoties geen enkel probleem. Ontzettend bedankt!

Ondanks het besluit om te scheiden een gemeenschappelijk besluit was, liepen mijn ex en ik toch tegen een aantal obstakels aan bij de uitvoering. Wij hebben de hulp van Spot Mediation ingeschakeld omdat wij het, vooral met het oog op de kinderen, niet alsnog op een vechtscheiding wilden laten uitdraaien. Dankzij de deskundige en professionele

Enorm dankbaar ben ik Paul voor de hulp die hij gegeven heeft tijdens onze echtscheiding. Doordat ex een enorme narcist is koste het hele proces mij heel veel. Gelukkig heb ik de stap durven nemen en zijn we er wonderbaarlijk goed uit gekomen samen. De hulp van Paul heeft echt het verschil voor mij gemaakt.

Nadat we hier 3 verschillende mediators hebben vergeleken en bezocht was de keus al heel snel duidelijk. De praktijk van Paul is zo anders dan die van de andere mediators. Gezelliger, vriendelijker en ook Paul. Mediation met een grapje maar wel goede, duidelijke en een fijne manier van werken. De keus was snel gemaakt en zijn enorm blij dat Paul ons geholpen

Paul weet op elke fronten om te gaan met elke situatie. Werkt goed en geeft snel antwoord. Top!

Paul Middendorp

Kennismaken is gratis en vrijblijvend!

Niks is zo belangrijk als een goed gevoel hebben bij de mediator en vertrouwen hebben in de geboden diensten. Daarom is een kennismakingsgesprek bij SPOT Mediation ALTIJD gratis en geheel vrijblijvend. In dit gesprek maken we niet alleen kennis met elkaar en bespreken we  ook wat we voor elkaar kunnen betekenen, maar gaan we ook op zoek naar de haalbaarheid en eventuele extra wensen en behoeftes. Pas als het voor alle betrokken partijen goed en passend voelt, starten we de mediation, eerder niet!

Meer weten over jullie Mediator, Paul dat leest u hier

SPOT Mediation is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 21:00 uur. Bel gerust op: 0341 – 798 573 of stuur een e-mail middels het onderstaande formulier, dan bellen wij jou!

    Ga naar WhatsApp
    1
    Direct persoonlijk contact?
    WhatsApp met SPOTMediation
    Niks is zo belangrijk als direct en persoonlijk contact. Neem daarom direct via WhatsApp contact op met uw Mediator Paul Middendorp