fbpx

SPOT Mediation is succesvol

Succesvol verloop

In 2021 heeft SPOT Mediation een succesgraad van 97% behaald.

Concreet betekend dit dat 97% van alle mediation zaken succesvol is afgerond. Dit kan betekenen dat de echtscheiding succesvol is afgerond bij de rechtbank of dat de partijen aan het einde van het traject de gewenste oplossing hebben gevonden.

Helaas is er in 3% van de gevallen ook gebleken dat de mediation niet succesvol kon worden afgesloten. Dit kon komen door dat bijvoorbeeld één van de partijen niet meer wilde meewerken aan de mediation of deze is gaan frustreren door bepaalde uitspraken te doen. In dit geval is de procedure voorgezet in de rechtbank.

Tevreden cliënten.

SPOT Mediation streeft naar volledige tevreden cliënten.

Zo werkt SPOT Mediation uit Harderwijk samen met Trustoo. Dit onafhankelijke platform voor o.a. mediators toets de klanttevredenheid van SPOT Mediation.

De cliënten bij SPOT Mediation beoordelen SPOT Mediation maximaal! Echte cliënten, echte mensen met echte beoordelingen.

Zo weet ook jij echt zeker dat de hulp van SPOT Mediation ook voor jouw conflict het verschil zal gaan maken!

Kennismaken is gratis en vrijblijvend!

Niks is zo belangrijk als een goed gevoel hebben bij de mediator en vertrouwen hebben in de geboden diensten. Daarom is een kennismakingsgesprek bij SPOT Mediation ALTIJD gratis en geheel vrijblijvend. In dit gesprek maken we niet alleen kennis met elkaar en bespreken we  ook wat we voor elkaar kunnen betekenen, maar gaan we ook op zoek naar de haalbaarheid en eventuele extra wensen en behoeftes. Pas als het voor alle betrokken partijen goed en passend voelt, starten we de mediation, eerder niet!

Meer weten over jullie Mediator, Paul dat leest u hier

SPOT Mediation is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 21:00 uur. Bel gerust op: 0341 – 798 573 of stuur een e-mail middels het onderstaande formulier, dan bellen wij jou!

    Ga naar WhatsApp
    1
    Direct persoonlijk contact?
    WhatsApp met SPOTMediation
    Niks is zo belangrijk als direct en persoonlijk contact. Neem daarom direct via WhatsApp contact op met uw Mediator Paul Middendorp