SPOT Mediation

Het team van SPOT Mediation

Achter SPOT Mediation staat een team specialisten klaar om uw mediation zaak tot een succes te brengen.

De mediator en eigenaar bij SPOT Mediation is Paul Middendorp, Mediator QM-geregistreerd®

Paul is sinds 2005 actief als Therapeutisch Coach en trainer en is onderscheiden tot Excellent en Master Coach. In zijn praktijk heeft hij veel te maken gehad met ouders die gingen scheiden, relatietherapie en cliënten die in een vervelend conflict verwikkeld zaten. Steeds vaker bemiddelde Paul tussen de twee partijen en wist menig conflict op te lossen. Dit wakkerde zijn interesse tot mediator aan. Met ruime ervaring in de conflictbemiddeling was het tijd voor de volgende stap. Na een zeer intensief opleidingstraject is Paul  naast Therapeutisch Coach en Trainer ook succesvol mediator.

Paul vertelt

“Ik vind het belangrijk dat in een conflict alle partijen een stem krijgen en gehoord worden. Kinderen betrekken en horen op de juiste manier in een mediation is, helaas, niet altijd even vanzelfsprekend of gemakkelijk. In mijn praktijk heb ik ook ruimte voor de wensen en de stem van het kind en maakt deze een belangrijk deel uit van de mediation. De afgelopen jaren kwamen er steeds meer mediation zaken op mijn pad, waarbij één van de belanghebbende een extra uitdaging, in de vorm van autisme (ASS), AD(H)D, borderline of narcisme had. Niet elke mediator weet hoe je hier goed mee om moet gaan. Vandaar dat ik in mijn praktijk hier extra ruimte voor gemaakt heb. Iedereen is welkom, ook als de mediation een extra uitdaging vraagt. Mijn jarenlange ervaring met deze doelgroepen zorgt er voor dat ik ook echt het verschil kan maken. Waar veel meditations op dit onderwerp vastlopen, weet ik met SPOT Mediation het tot een succes te brengen.

Het netwerk

Paul wordt door een breed team van mediator specialisten ondersteund zonder dat u bang hoeft te zijn voor een hoog uurloon door onnodige kantoor en personeelskosten. Doordat SPOT Mediation is aangesloten bij QuickMediator staat er een breed team aan specialisten klaar om uw zaak succesvol af te sluiten. Zo is er een toegewijde backoffice, juristen, advocaten, hypotheek adviseurs, financieel adviseurs en notarissen die, wanneer dit nodig is, ingezet kunnen worden. Zo staat niks in de weg om succesvol uw mediator zaak af te ronden!

Ook weten of SPOT Mediation uit Harderwijk wat voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact op!