fbpx

Het team van SPOT Mediation

Een goede mediator is een mediator met een passend team aan specialisten achter zich zonder dat het jullie extra geld gaat kosten!

Zo staat er achter SPOT Mediation staat een team specialisten klaar om uw mediation zaak tot een succes te brengen.

De mediator en eigenaar bij SPOT Mediation is Paul Middendorp, gecertificeerd Mediator.

Ook weten of SPOT Mediation uit Harderwijk wat voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact op!

Paul Middendorp

Paul Middendorp

Eigenaar en Mediator

Paul is sinds 2005 actief als Therapeutisch Coach en trainer en is onderscheiden tot Excellent en Master Coach. In zijn praktijk heeft hij veel te maken gehad met ouders die gingen scheiden, relatietherapie en cliënten die in een vervelend conflict verwikkeld zaten. Steeds vaker bemiddelde Paul tussen de twee partijen en wist menig conflict op te lossen. Dit wakkerde zijn interesse tot mediator aan. Met ruime ervaring in de conflictbemiddeling was het tijd voor de volgende stap. Na een zeer intensief opleidingstraject is Paul  naast Therapeutisch Coach en Trainer ook succesvol mediator.

Paul vertelt

“Ik vind het belangrijk dat in een conflict alle partijen een stem krijgen en gehoord worden. Kinderen betrekken en horen op de juiste manier in een mediation is, helaas, niet altijd even vanzelfsprekend of gemakkelijk. In mijn praktijk heb ik ook ruimte voor de wensen en de stem van het kind en maakt deze een belangrijk deel uit van de mediation. De afgelopen jaren kwamen er steeds meer mediation zaken op mijn pad, waarbij één van de belanghebbende een extra uitdaging, in de vorm van autisme (ASS), AD(H)D, borderline of narcisme had. Niet elke mediator weet hoe je hier goed mee om moet gaan. Vandaar dat ik in mijn praktijk hier extra ruimte voor gemaakt heb. Iedereen is welkom, ook als de mediation een extra uitdaging vraagt. Mijn jarenlange ervaring met deze doelgroepen zorgt er voor dat ik ook echt het verschil kan maken. Waar veel meditations op dit onderwerp vastlopen, weet ik met SPOT Mediation het tot een succes te brengen.

Ontzorgt Mediation

Ontzorgt Mediation

Een team aan specialisten

Paul wordt door een breed team van mediator specialisten ondersteund zonder dat jullie bang hoeven te zijn voor extra hoge kosten door onnodige kosten.

Doordat SPOT Mediation uiteenlopende samenwerkingen binnen Ontzorgt Mediation heeft staat er een breed team aan specialisten klaar om uw zaak succesvol af te sluiten.

SPOT Mediation werkt onder andere samen met:

 • Gesocialiseerd echtscheidingsjurist
 • Financieel echtscheidingsplanner
 • Proces advocaat
 • NWWI Taxateurs
 • Hypotheek Adviseurs
 • Pensioen Adviseurs

Kennismaken is gratis en vrijblijvend!

Niks is zo belangrijk als een goed gevoel hebben bij de mediator en vertrouwen hebben in de geboden diensten. Daarom is een kennismakingsgesprek bij SPOT Mediation ALTIJD gratis en geheel vrijblijvend. In dit gesprek maken we niet alleen kennis met elkaar en bespreken we  ook wat we voor elkaar kunnen betekenen, maar gaan we ook op zoek naar de haalbaarheid en eventuele extra wensen en behoeftes. Pas als het voor alle betrokken partijen goed en passend voelt, starten we de mediation, eerder niet!

Meer weten over jullie Mediator, Paul dat leest u hier

SPOT Mediation is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 21:00 uur. Bel gerust op: 0341 – 798 573 of stuur een e-mail middels het onderstaande formulier, dan bellen wij jou!

  Ga naar WhatsApp
  1
  Direct persoonlijk contact?
  WhatsApp met SPOTMediation
  Niks is zo belangrijk als direct en persoonlijk contact. Neem daarom direct via WhatsApp contact op met uw Mediator Paul Middendorp