fbpx

Tarieven SPOT Mediation Harderwijk

Wat is voor jou belangrijker? Een lage prijs of een mediation die echt het verschil maakt? Een mediation traject waarbij veel kwaliteit, betrokkenheid en professionaliteit is?

Waarom kiezen? 
SPOT Mediation uit Harderwijk is namelijk één van de goedkoopste mediator in de regio Harderwijk in vergelijking met andere mediators uit de regio.  Je zou bijna kunnen zeggen: SPOT goedkoop! Zonder dat de aantrekkelijke tarieven iets afdoen aan kwaliteit.

SPOT Mediation heeft een jarenlange ervaring en een zeer groot netwerk en team aan professionals die ingezet worden en zo echt het verschil voor jou of jullie gaan maken.

De tarieven die hier staan, zijn zonder kleine letters. SPOT Mediation uit Harderwijk is namelijk open over de kosten. Het is belangrijk dat u weet waar u aan toe bent, voordat u aan het traject begint.

Wat de kosten voor jullie precies gaan worden bespreken we tijdens het intakegesprek. Bij SPOT Mediation betaal je uitsluitend de kosten die echt gemaakt zijn. Geen idiote dure pakketten waarbij je altijd te veel betaald!
We spreken een streef bedrag af, vallen de kosten lager uit? Dan krijg je dit bedrag gewoon terug! Beloofd!

Zoals je hieronder kan zien, is het intakegesprek gratis. Het gesprek is vrijblijvend en verplicht je echt tot niks. En we bespreken meteen welke kosten jullie kunnen gaan verwachten.

Tarieven*:

Intakegesprek  (30 minuten)               Gratis
Uurloon                                                    € 85,-

Mediator Harderwijk

Een mediationtraject kan al vanaf €1250,-

Naast de kosten voor de mediation kan het zijn dat er nog kosten zijn voor, bijvoorbeeld, de rechtbank, financieel advies etc. Deze kosten worden, in overleg, apart in rekening gebracht. Dit bespreekt jullie mediator altijd met jullie tijdens het intakegesprek.

SPOT Mediation is aangesloten bij een breed en professioneel netwerk aan Mediators. Daardoor is op de achtergrond een groot team aan juristen, advocaten, notarissen, hypotheekadviseurs, financieel experts en andere specialisten aanwezig. Dit team wordt, waar nodig, ingezet. Dit is een landelijke samenwerking waardoor de kosten hiervoor minimaal zijn. Hiervan zal je maximaal! profiteren. Zo hebben jullie garantie van de beste kwaliteit en een eerlijke en doeltreffende mediation.

Uitzonderingen op de tarieven

De kosten die hierboven staan, gelden voor afspraken die plaatsvinden in de praktijk te Harderwijk. Het kan echter voorkomen dat mediation op locatie gewenst is. Dat is, in overleg, altijd mogelijk. Eventuele reiskosten en reistijd worden apart in rekening gebracht. In de praktijk is er ruimte voor vier gasten. Het kan ook voorkomen dat het wenselijk is meer mensen aanwezig te hebben. Het is dan mogelijk een grotere ruimte te huren. Deze kosten worden dan ook apart in rekening gebracht.

Elk traject is anders en wordt op maat geboden. Wat precies de kosten zijn voor uw persoonlijke situatie nemen we graag met je door in het gratis en vrijblijvende intakegesprek.

Een intake/kennismakingsgesprek duurt maximaal 60 minuten. Het eerste gesprek van maximaal 60 minuten is kosteloos. Mochten er meerdere gesprekken nodig zijn, worden deze wel in rekening gebracht. Bijvoorbeeld wanneer meerdere partijen onafhankelijk een intakegesprek willen.

*= Vermelde tarieven zijn exclusief 21% BTW

Kennismaken is gratis en vrijblijvend!

Niks is zo belangrijk als een goed gevoel hebben bij de mediator en vertrouwen hebben in de geboden diensten. Daarom is een kennismakingsgesprek bij SPOT Mediation ALTIJD gratis en geheel vrijblijvend. In dit gesprek maken we niet alleen kennis met elkaar en bespreken we  ook wat we voor elkaar kunnen betekenen, maar gaan we ook op zoek naar de haalbaarheid en eventuele extra wensen en behoeftes. Pas als het voor alle betrokken partijen goed en passend voelt, starten we de mediation, eerder niet!

Meer weten over jullie Mediator, Paul dat leest u hier

SPOT Mediation is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 21:00 uur. Bel gerust op: 0341 – 798 573 of stuur een e-mail middels het onderstaande formulier, dan bellen wij jou!

    Ga naar WhatsApp
    1
    Direct persoonlijk contact?
    WhatsApp met SPOTMediation
    Niks is zo belangrijk als direct en persoonlijk contact. Neem daarom direct via WhatsApp contact op met uw Mediator Paul Middendorp