Tarieven

Tarieven

SPOT Mediation uit Harderwijk is één van de goedkoopste in vergelijking met anderen uit de regio.  U zou bijna kunnen zeggen: SPOT goedkoop! Zonder dat de aantrekkelijke tarieven iets afdoen aan kwaliteit.

De tarieven die hier staan, zijn zonder kleine letters. SPOT Mediation uit Harderwijk is namelijk open over de kosten. Het is belangrijk dat u weet waar u aan toe bent, voordat u aan het traject begint.

De kosten bespreekt u tijdens het intakegesprek. SPOT Mediation werkt, waar mogelijk, met een vaste prijsafspraak zodat u weet waar u aan toe bent. U kunt er van uit gaan dat wij nooit meer uren inzetten dan strikt nodig is.

Zoals u hieronder kunt zien, is het intakegesprek gratis. Het gesprek is vrijblijvend en verplicht u tot niks.

Tarieven*:

Intakegesprek                 Gratis
Basiskosten                     €250,-
Uurloon                           €  75,-

Mediator Harderwijk

Een mediationtraject kan al vanaf €1000,-

Naast de kosten voor de mediation kan het zijn dat er nog kosten zijn voor, bijvoorbeeld, de rechtbank, financieel advies etc. Deze kosten worden, in overleg met u, apart in rekening gebracht. Dit bespreekt uw mediator met u tijdens het intakegesprek.

SPOT Mediation is aangesloten bij QuickMediator. Daardoor is op de achtergrond een groot team aan juristen, advocaten, notarissen, hypotheekadviseurs, financieel experts en andere specialisten aanwezig. Dit team wordt, waar nodig, ingezet. Dit is een landelijke samenwerking waardoor de kosten hiervoor minimaal zijn. Hierdoor profiteert u maximaal! U heeft de garantie van de beste kwaliteit en een eerlijke en doeltreffende mediation.

Uitzonderingen op de tarieven

De kosten die hierboven staan, gelden voor afspraken die plaatsvinden in de praktijk te Harderwijk. Het kan echter voorkomen dat mediation op locatie gewenst is. Dat is, in overleg, altijd mogelijk. Eventuele reiskosten en reistijd worden apart in rekening gebracht. In de praktijk is er ruimte voor drie gasten. Het kan ook voorkomen dat het wenselijk is meer mensen aanwezig te hebben. Het is dan mogelijk een grotere ruimte te huren. Deze kosten worden ook apart in rekening gebracht.

Elk traject is anders en wordt op maat geboden. Wat precies de kosten zijn voor uw persoonlijke situatie nemen we graag met u door in het gratis en vrijblijvende intakegesprek.

Een intake/kennismakingsgesprek duurt maximaal 60 minuten. Het eerste gesprek van maximaal 60 minuten is kosteloos. Mochten er meerdere gesprekken nodig zijn,worden deze wel in rekening gebracht. Bijvoorbeeld wanneer meerdere partijen onafhankelijk een intakegesprek willen.

*= Vermelde tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Quick Mediator

Kennismaken is gratis en vrijblijvend!

Niks is zo belangrijk als een goed gevoel hebben bij de mediator en vertrouwen hebben in de geboden diensten. Daarom is een kennismakingsgesprek bij SPOT Mediation ALTIJD gratis en geheel vrijblijvend. In dit gesprek maken we niet alleen kennis met elkaar en bespreken we de casus, maar gaan we ook op zoek naar de haalbaarheid en extra wensen. Pas als het voor alle betrokken partijen goed en passend voelt, starten we de mediation, eerder niet!

Meer weten over uw Mediator, Paul dat leest u hier

SPOT Mediation is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 21:00 uur. Bel gerust op: 0341 – 798 573 of stuur een e-mail middels het onderstaande formulier, dan bellen wij jou!

    SPOT Mediation

    SPOT Mediation de Mediator uit Harderwijk, bij Echtscheidingsmediatior, scheiden, familie mediation. Een ervaren Mediator. Werkzaam in de regio:
    Harderwijk, Zeewolde, Dronten, Lelystad, Biddinghuizen, Swifterbant, Almere, Nunspeet, Nijkerk, Ermelo, Putten, Amersfoort, Bunschoten Spakenburg, Soest, Leusden, Hovelaken, Barneveld, Hierden, Elspeet, Uddel, Garderen, Voorthuizen, Hulshorst, ’t Harde, Oldebroek en Elburg

    Uw Mediator is aangesloten bij Quick Mediator