fbpx

Spoed echtscheiding?

Scheiden met spoed in Harderwijk

Extra snel scheiden?

Jullie hebben besloten om uit elkaar te gaan en gaan dus scheiden. En om bepaalde redenen moet dit zo snel mogelijk gebeuren.

SPOT Mediation uit Harderwijk is de specialist bij echtscheidingen en mediation. Een zeer succesvolle aanpak zorgt voor vele tevreden cliënten welke middels de hulp van SPOT Mediation uit Harderwijk zijn gescheiden.

De normale doorlooptijd van een scheiding is zo’n 2 tot 3 maanden. Inventariseren, wensen bespreken en het opstellen van de stukken.

In sommige gevallen is het noodzakelijk dat de echtscheiding met SPOED aangevraagd wordt. Door een zeer gestroomlijnde werkwijze van SPOT Mediation is het mogelijk om extra snel een scheidingsprocedure te doorlopen. Jullie zouden dan binnen enkele weken volledig gescheiden kunnen zijn, inclusief de rechtbankprocedure en de inschrijving bij de gemeente.

Veel rechtbanken in Nederland hebben alleen al een doorloop tijd van 4 tot 6 weken voor het uitspreken van de echtscheiding nadat het verzoekschrift is binnengekomen.

SPOT Mediation zou binnen één week een echtscheidingsprocedure kunnen doorlopen bij de rechtbank.
Het opstellen van het echtscheidingsconvenant kan ook via een extra snel traject gebeuren.

Wat houd een SPOED procedure in?

Wanneer jullie extra snel willen scheiden in Harderwijk dus een SPOED Scheiding door SPOT Mediation uit Harderwijk gaan jullie een aangepast traject in.

Het is voor jullie zaak om alle benodigde documenten zo spoedig mogelijk aan te leveren. In een gesprek bespreken wij jullie wensen rondom de scheiding en gaan we over tot het opstellen van de convenanten.

Wanneer jullie volledig tevreden zijn met het convenant gaan we over tot tekenen en worden de stukken met spoed ingediend bij de rechtbank.

Extra kosten

Een SPOED echtscheiding brengt extra kosten met zich mee. Dit omdat er extra mankracht moet worden ingezet om de zaak goed en spoedig te laten verlopen. Hoeveel deze kosten zijn is afhankelijk van jullie wensen en zullen we bespreken in een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Een SPOED procedure waarbij kinderen betrokken zijn is vaak niet mogelijk.

Kennismaken is gratis en vrijblijvend!

Niks is zo belangrijk als een goed gevoel hebben bij de mediator en vertrouwen hebben in de geboden diensten. Daarom is een kennismakingsgesprek bij SPOT Mediation ALTIJD gratis en geheel vrijblijvend. In dit gesprek maken we niet alleen kennis met elkaar en bespreken we  ook wat we voor elkaar kunnen betekenen, maar gaan we ook op zoek naar de haalbaarheid en eventuele extra wensen en behoeftes. Pas als het voor alle betrokken partijen goed en passend voelt, starten we de mediation, eerder niet!

Meer weten over jullie Mediator, Paul dat leest u hier

SPOT Mediation is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 21:00 uur. Bel gerust op: 0341 – 798 573 of stuur een e-mail middels het onderstaande formulier, dan bellen wij jou!

    Ga naar WhatsApp
    1
    Direct persoonlijk contact?
    WhatsApp met SPOTMediation
    Niks is zo belangrijk als direct en persoonlijk contact. Neem daarom direct via WhatsApp contact op met uw Mediator Paul Middendorp