fbpx
Scheiden in Harderwijk

Scheiden in Nijkerk en opzoek naar een Mediator?

Je bent op zoek naar een Mediator in Nijkerk, een echtscheidingsmediator in de regio Nijkerk om jullie te helpen bij je scheiding of ontbinden van je samenlevingscontract? Dan is SPOT Mediation uit de regio Nijkerk wellicht de partij die jullie nu echt gaat helpen. Nu jullie besloten hebben om uit elkaar te gaan en te scheiden is de eerste stap het vinden van een goede en passende mediator een echtscheidingsmediator. Maar welke? Maar wie en hoe?

Nu je gaat scheiden komt er veel op je af

Aan de beslissing om te gaan scheiden en de relatie te beëindigen is een heleboel vooraf gegaan. Dit is zeker geen makkelijke keuze geweest natuurlijk. Nu het eenmaal zo ver is wil je ook op een goede en eerlijke manier uit elkaar. Dat kan het beste via een echtscheidings- mediator uit de regio Nijkerk.

Compleet en volledig scheiden in de regio Nijkerk

Een scheiding of het ontbinden van een samenlevingscontract? Daar komt veel bij kijken. Zo moet er een echtscheidingsconvenant worden opgesteld, de boedel moet worden verdeeld, de pensioenen, het huis, spaargeld en noem maar op. Dingen waar je wellicht niet meteen aan denkt maar toch moeten gebeuren. Door samen een goed gesprek te hebben bereik je al een hele hoop, maar niet alles.
Dan is het goed om een mediator te zoeken met kennis over scheiden, SPOT Mediation uit de regio Nijkerk is er zo één.
Een mediator treed op als neutrale gesprekspartner en gaat zo samen met jullie aan de slag om de echtscheiding tot een succes te brengen. Scheiden is al erg genoeg, een SPOT Mediation uit de regio Nijkerk helpt jullie bij dit moeilijke proces.

Mediator of advocaat

Dan is de vraag, kies ik in de regio Nijkerk voor een mediator of advocaat bij onze scheiding?

Een advocaat is erg duur en gaat voor de belangen van één partij. Twee advocaten die tegen elkaar strijden en enkel het belang van hun eigen client voorop stellen. Het kost veel geld, duurt lang en er komen nooit twee winnaars uit de bus. Het menselijk aspect is wanner jullie scheiden anders geregeld. Meestal is een advocaat killer en afstandelijker.

Maar een mediator doet het samen, we gaan samen aan de slag en zoeken de kern van het probleem. Waar lopen jullie tijdens het scheiden tegenaan? Dit maken we bespreekbaar en lossen het samen op. Dit bespaart niet alleen  een heleboel geld. Maar zorgt ook er voor dat jullie scheiding veel soepeler en sneller verloopt.

SPOT Mediation uit de regio Nijkerk is een eerlijke en onpartijdige mediator bij uw scheiding. De belangen van beide partijen wegen even zwaar zodat iedere partij een eerlijke begeleiding krijgt. Scheiden met een beter gevoel zeg maar.

Scheiden Harderwijk

Kwaliteit gegarandeerd

Niks is zo fijn om een ervaren en betrouwbare mediator te vinden in de regio Nijkerk. Maar hoe weet u zeker dat dit ook echt zo is? Hoe weet u zeker dat u echt een goede keuze maakt?

Trustoo een onafhankelijke vergelijkingswebsite voor o.a. Mediators en verzameld de ervaringen van enkele van de (oud) cliënten van SPOT Mediation. Echte verhalen, echte ervaringen van echte mensen.

Zoals u kunt lezen gingen vele mensen ook uit Nijkerk u voor en zijn zeer te spreken over de diensten van SPOT Mediation.

Bent u de volgende?

Persoonlijk kennismaken met uw Mediator uit de regio Nijkerk Paul? Bel dan 0341 – 798 573.

Of laat Paul jou bellen

Geld besparen in Nijkerk wanneer je gaat scheiden

Zeker nu je gaat scheiden wil je niet teveel onnodig geld uitgeven aan een mediator in de regio Nijkerk bij je scheiding. Er komen al een boel kosten op je af, door de samenwerking met een landelijk netwerk aan gespecialiseerde mediators, is SPOT Mediation één van de best betaalbare mediators uit de regio Nijkerk. Zonder ook maar één seconde af te doen aan de kwaliteit.

Kwaliteit is belangrijk tijdens het scheiden in ZNijkerk

SPOT Mediation uit Nijkerk staat voor kwaliteit. Uw scheiding moet perfect en tot in de puntjes geregeld worden. Uw Mediator is een ervaren mediator met de juiste opleidingen. Het hele proces rondom jullie scheiding is in vertrouwde en veilige handen.

Persoonlijk en betrokken

Hoewel SPOT Mediation uit de regio Nijkerk is aangesloten bij een groot landelijk netwerk aan Mediators is Paul, uw mediator een zelfstandig mediator. Geen groot bureau, geen nummer, geen dure secretaresses etc. Nee persoonlijk direct contact met uw mediator zonder dat elk telefoontje of mailtje u meteen veel geld kost. Tijdens het scheiden maken we duidelijke vaste afspraken zo weet een ieder waar hij of zij aan toe is.

Gevestigd in Harderwijk

SPOT Mediation zit in Harderwijk, op de Oosteinde 21 om precies te zijn. De gesprekken kunnen plaatsvinden in de praktijk, wel zo fijn een neutrale fijne warme plek. Of, wanneer dit beter uitkomt gewoon bij u thuis. Zo is elke scheiding anders, dus ook de begeleiding van uw mediator.

Mediation gewoon in Nijkerk

Hoewel je vanaf Nijkerk zo in Harderwijk bent kunnen de gesprekken ook plaatsvinden bij jullie thuis in Nijkerk.

Online Mediation

Liever online? Via een beveiligde verbinding kunnen de gesprekken ook online plaatsvinden. Geen probleem bij SPOT Mediation.

Kennismaken is echt gratis

Niks is zo belangrijk om een goed gevoel te hebben bij uw Mediator tijdens uw scheiding. Daarom is het eerste kennismakingsgesprek helemaal gratis. Een mooi gesprek om uw mediator te leren kennen en te kijken of SPOT Mediation uit de regio Nijkerk ook voor u de perfecte mediator is.

Meer weten?

Neem dan vandaag nog contact op met SPOT Mediation. Stuur een e-Mail: info@spotmediation.nl of bel gewoon even – 0341 – 798 573

Ook ’s avonds en in het weekend

SPOT Mediation uit de regio Nijkerk is ook bereikbaar ’s avonds en in het weekend. Dit kan door te bellen, mailen of gewoon een WhatsApp sturen.

EEN MEDIATOR IN NIJKERK

Uw echtscheiding wilt u natuurlijk dicht bij huis regelen. SPOT Mediation zit gevestigd in Harderwijk. Een afspraak bij u thuis is ook mogelijk zonder meerkosten! Uw Mediator is geen afstandelijke online mediator.  Nee uw mediator ziet u gewoon persoonlijk thuis in Nijkerk of bij mij in de praktijk, u bent geen nummer en u krijgt maximale persoonlijke aandacht. Beloofd! U heeft de mogelijkheid om uw Mediator te treffen nabij Nijkerk of de volledige mediation online te doen. Aan u de keuze wat het beste aanvoelt.

SCHEIDEN IS AL DUUR GENOEG!

Een echtscheiding is al duur genoeg! Daar weet SPOT Mediation uit de regio van Nijkerk alles van. Door een landelijke samenwerking  heeft uw mediator het voordeel dat wij alles rondom uw echtscheidingsmediation spot goedkoop kunnen inkopen. Geen dure onverwachte kosten, geen langlopende processen. Maar op een verantwoorde manier snel, goedkoop en verantwoord scheiden. Dat kan bij SPOT Mediation uit de regio van Nijkerk. Op deze manier is SPOT Mediation de goedkoopste uit de regio zonder ook maar één concessie te doen aan de kwaliteit of service. Uw echtscheiding echt goed geregeld dus!

ONAFHANKELIJK

Bij uw echtscheiding komt er al genoeg op u af. Dat snapt SPOT Mediation uit de regio Nijkerk maar al te goed. Belangrijk om te weten is dat uw mediation bij uw scheiding altijd op vrijwillige basis is. Om uw mediation goed te laten verlopen, is het van belang dat uw mediator  onpartijdig en onafhankelijk is, dit is bij ons het geval. Uw scheiding regelen wij zo dat het voor beide partijen met een goed gevoel kan worden afgesloten.  Uw scheiding goed geregeld in Nijkerk dus!

GRATIS KENNISMAKEN

Een goed gevoel bij uw mediator tijdens uw scheiding is enorm belangrijk. Daarom is SPOT Mediation uit de regio Nijkerk het  eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend. Bij dit kennismakingsgesprek leert u uw echtscheidingsmediatior kennen en krijgt u een helder beeld wat mediation bij uw echtscheiding echt voor u kan betekenen.

SCHEIDEN MET KINDEREN?

Dat u en uw (ex)partner nu gaan scheiden is al erg genoeg. Maar wat als er kinderen bij de scheiding zijn betrokken? SPOT Mediation uit de regio Nijkerk heeft extra aandacht voor uw kinderen. Vanaf 12 jaar hebben zij het recht om gehoord te worden. De mediator neemt echt de tijd om uw kind te horen en de wensen van uw kind tijdens en na de scheiding in kaart te brengen. Op deze manier maken we het ouderschapsplan helemaal passend naar de wens van de ouders maar ook de kinderen.

MEDIATION MET EEN DIAGNOSE

Er is extra aandacht voor kinderen in een echtscheidingssituatie. Zij worden indien wenselijk is op passende wijze betrokken bij de Mediation en het hele proces rondom uw scheiding. Hierdoor weet u zeker dat ook zij gehoord worden in het proces. Tevens is uw mediator uit de regio Nijkerk, Paul, gespecialiseerd wanneer er sprake is van bijvoorbeeld, autisme (ASS), PTSS, AD(H)D, PDD-NOS, narcisme, borderline of hoogsensitiviteit.

SPOT Mediation

Kennismaken is gratis en vrijblijvend!

Niks is zo belangrijk als een goed gevoel hebben bij de mediator en een vertrouwen hebben in de geboden diensten. Daarom is een kennismakingsgesprek bij SPOT Mediation ALTIJD gratis en geheel vrijblijvend. In dit gesprek maken we niet alleen kennis met elkaar en bespreken we de casus, maar gaan we ook op zoek naar de haalbaarheid en extra wensen. Pas als het voor alle betrokken partijen goed en passend voelt, starten we de mediation, eerder niet!

Meer weten over uw Mediator, Paul dat leest u hier

SPOT Mediation is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 21:00 uur. Bel gerust op: 0341 – 798 573 of stuur een e-mail middels het onderstaande formulier, dan bellen wij jou!

  SPOT Mediation de Mediator uit Harderwijk, bij Echtscheidingsmediatior, scheiden, familie mediation. Een ervaren Mediator. Werkzaam in de regio:
  Harderwijk, Zeewolde, Dronten, Lelystad, Biddinghuizen, Swifterbant, Almere, Nunspeet, Nijkerk, Ermelo, Putten, Amersfoort, Bunschoten Spakenburg, Soest, Leusden, Hovelaken, Barneveld, Hierden, Elspeet, Uddel, Garderen, Voorthuizen, Hulshorst, ’t Harde, Oldebroek en Elburg.

  Ga naar WhatsApp
  1
  Direct persoonlijk contact?
  WhatsApp met SPOTMediation
  Niks is zo belangrijk als direct en persoonlijk contact. Neem daarom direct via WhatsApp contact op met uw Mediator Paul Middendorp